Групата, представляваща шейх Ясим, е провела положителни и продуктивни разговори с

...
Групата, представляваща шейх Ясим, е провела положителни и продуктивни разговори с
Коментари Харесай

Шейх Ясим подготвя втора оферта за Манчестър Юнайтед

Групата, представляваща шейх Ясим, е провела  " позитивни и продуктивни " диалози с представители на Манчестър Юнайтед предходната седмица и катарският банкер подготвя втора оферта за клуба от Висшата лига в сряда, сподели източник пред GOAL.

На заинтригуваните страни е даден краен период до 21:00 часа английско време в сряда, с цел да създадат втори предложения на семейство Глейзър за 20-кратните първенци на Англия. Делегацията, представляваща катарския милиардер, който е ръководител на Qatar Islamic Bank, посети " Олд Трафорд " и подготвителната база в Карингтън предишния четвъртък, до момента в който съперничещите претенденти ИНЕОС направиха сходно посещаване в четвъртък. Според известията цели осем страни възнамеряват да създадат наддавания преди крайния период, избран от групата Raine, която провежда продажбата.

40-годишният шейх Ясим е наследник на някогашния министър-председател на Катар и е получил обучение в Англия в Кралската военна академия Сандхърст. Той е описван като почитател на Юнайтед през целия си живот и когато разгласи първата си оферта през февруари, той сподели, че желае да " възвърне най-хубавите обичаи " на " алените дяволи " и да върне клуба към предходната му популярност, като в същото време се концентрира върху развиването на младежите и надграждането на " Олд Трафорд " и подготвителните стадиони.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР